24 Eylül 2014 Çarşamba

NOTE Kozmetik Hakkında ( Far & Oje )

Note Kozmetik Web Sitesi İçin Tıklayınız...

NOTE COSMETİC '' Fark edilmek için iyi bakmak gerekir. İz bırakmak içinse çok daha fazlası... '' sloganı ile Nihat Odabaşı gibi bir profesyonelle Türkiye kozmetik piyasasına hızlı bir giriş yapan üretimlerini Çorlu'da Avrupa standartlarında gerçekleştiren bir firma. Ürettiği kozmetik ürünleri Uygun fiyatlı ve kaliteli ambalaja sahip aynı zamanda Ürünlerini hayvanlar üzerinde test yapmadan üretiyor. Paraben içermiyor. Ve ürünlerin çeşidine göre argan yağı,macadamia yağı, sedir ağacı yağı,tatlı badem yağı , E vitamini,yosun özü, pirinç proteini,soya proteini,kakao yağı , shea yağı bulunuyor. Note kozmetiğin Web Sitesini ve Ürünlerini incelemek için Tık Tık :)

NOTE markası ile  tShop mağazası sayesinde tanıştım. İyiki de tanışmışım :) NOTE kozmetikten satın aldığım ürün 10 numaralı mürdüm rengi tekli far ve 12 numaralı açık gül kurusu renkte oje veee fardan başlayalım en kısa sürede 8 numaralı kahve ve 11 numaralı yeşil renkteki mat farlarını da almak istediğim bu tekli fara bayıldım. Bu farı beğenmek için birçok nedenim oldu. Farın mat oluşu, tozutmaması, pigmentli oluşu beni çok mutlu etti. Far bazı kullanılmadığı zamanlarda dahi çok kalıcı uzun süre dayanıklı bir yapıya sahip fiyatı indirimsiz 14,90 TL fakat NOTE kozmetiğin tüm ürünlerinde 3 al 2 öde kampanyası vardı. 


NOTE KOZMETİĞİN WEB SİTESİNDE LUMINOUS SILK MONO EYESHADOW Hakkında

12 farklı renk seçeneği ile gözlerde derin bakışlar yaratırken, içeriğindeki E vitamini yüzün en hassas bölgesi olan göz kapaklarını korumaya yardımcı olur.

E Vitamini;

·     Bilinen en güçlü antioksidandır.
·     İnce deri yapısına sahip olan göz çevresini serbest radikallere karşı koruma altına alır.

.     Ürün Paraben  içermez.
·     Dermatolojik olarak test edilmiştir.
·     Hassas göz çevreleri de dahil tüm cilt tipleri için.
·     Moda renkleri ile makyajda beklenileni sunar ve kalıcılığını gün boyu korur.
·     Dağılmayan formülü ve gölge oyunları ile gözlerde derin bakışlar ortaya çıkartır.
·     Açıldıktan sonra kullanım süresi 24 aydır.

NOTE Cosmetics Oje 12 Rose Nude Rengi 

Açık gül kurusu renge sahip bu oje pembe alt tonlu nude bir oje bence bu renk hem yaz hem kış kullanılabilir bir renge sahip. Kremsi bir yapısı var tek katta belirgin olmuyor. Çift kat sürmek gerek çift kat sonrası duruşu gayet güzel ojenin fırçası da oldukça kalın bu nedenle  sürümü oldukça pratik ve hızlı gerçekleşiyor. Fiyat&Performans açısından baktığımızda da oje benden geçer not aldı. Fiyatı 2,5 TL olan bu oje 50 farklı renk alternatifi standlar da yer alıyor ile siz renkli kozmetik severleri bekliyor :) 




Note kozmetiğin ojesi grubu ile ilgili iddiası ve artıları şöyle ki;
  • Tek katta örtücülük sağlar.
  • Yüksek parlaklık oranına sahiptir.
  • 9 ml’lik şişelerde bulunan bu ürün hızlı kuruma özelliğine sahiptir.
  • Özel geniş fırçası ile tek hamlede kolayca uygulanabilir.
  • French manikür için ince fırçalı ojesi (mat beyaz) mevcuttur.
  • Güneş gören ortamlardan uzak tutulması tavsiye edilir.
  • Ürün açıldıktan sonra kullanım süresi 18 aydır.
  • Kanserojen ve sağlığa zararlı olan; toluen, DBP, formaldehyde ve camphor               maddelerini içermez.


Web Sitesinde Note Cosmetics Hakkında 

Merkezi Almanya’da bulunan ACT Group, Dünya genelinde 4 değişik ülkede yerleşik kozmetik fabrikaları, 2.600 çalışanı ve yüzlerce satış noktası ile uluslararası kozmetik sektöründe önemli bir söz sahibidir.

ACT  Group  bünyesindeki firmalardan biri  olan Stern Tek Kozmetik A.Ş Fransa, Kanada ve İran’da bulunan üretim fabrikalarına, Türkiye’de de bir yenisini ekleyerek NOTE markasının yaratılmasına öncülük etmiştir. Kozmetik sektöründe çok yeni olmasına rağmen, tüm gözleri üzerine çeviren NOTE, Çorlu ‘da kurulu 15.000 m2 kapalı alana sahip tesislerinde, üstün teknolojiye sahip makine ve ekipmanları, büyük Ar-Ge yatırımları, çevreye ve doğaya duyarlı üretim metotları ve ACT Group’un yıllara dayalı know-how tecrübesi ile  Dünya standartlarında üretimine devam etmektedir... 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder