12 Mart 2014 Çarşamba

Golden Rose Far Paleti, Cats Eyes Liner ve Rich Color Ojeler...

Duyduk duymadık demeyin Golden Rose Store'da 30 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava, 25 TL ve üzeri renkli ürün alımınızda 1 adet kiss makyaj çantası hediye, Her 10 TL tutarındaki alışverişlerinize 1 adet Rich Color Oje hediye ayrıca numune şeklinde mini tester ruj paleti ve tester fondöten de sürpriz hediyeler arasında... 


Golden Rose 24'lü Profesyonel Far Paleti / Golden Rose Professional Palette Eyeshadow kargom bugün elime ulaştı kullanıp hemen kullanıp fikirlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Bahar, yaz ve sonbahar renklerini bir arada bulacağınız bu kullanışlı palet mat ve hafif ışıltılı 24 adet renge sahip. Ürünün ambalaj dizaynı çok hoş beyaz renkte ve aynalı bu palet içerisinde gölgelendirme yapabileceğiniz birbiri ile uyumlu o kadar güzel renkler var ki hazır indirimde iken kaçırmayın alın derim. Sadece internet sitesi üzerinden satışa sunulan TIK TIK bu paletin normal satış fiyatı 53,50 TL iken şu sıralar % 50 indirimli satış fiyatı 26,75 TL.



































Yukarıda görüldüğü gibi yeşil, kahve, mavi, gri, pembe, siyah, beyaz ve krem rengi tonlarından oluşan bu paletteki farlar bazsız kullanıldığında bile gayet iyi renk veriyor. Tabi baz ile kullanıldığında daha uzun süre kalıcı oluyor ve daha iyi renk veriyor.








Yukarıdaki fotoğrafta renkleri daha yakından görüyorsunuz. Bu paletteki her bir renk birbirinden güzel ve kullanışlı gördüğünüz üzere fiyat ve performans açısından değerlendirecek olursam alınası bir makyaj ürünü derim ben :)))

Daha önce yayınlamış olduğum bir postum da Golden Rose Cat's Eyes Eyeliner ile ilgili fikirlerimi paylaşmıştım. Okumak İçin Tık Tık :) Unutmadan fiyatı 6,50 TL.














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder