20 Haziran 2015 Cumartesi

Pastel Profashion Color Correct Contour Set "YENİ ÜRÜN"


Pastel Kozmetikten Yeni Bir Ürün Daha Bence Pudra, Aydınlatıcı ve Allık'dan Oluşan bu 3'lü Kontür Kiti Oldukça Kullanışlı Gözüküyor Peki Ya Sizce ?

Pastel Profashion Color Correct Contour Set’in şekillendirici pudra (contour powder), aydınlatıcı (highlighter) ve allık (blush)’tan oluşan toz yapıdaki 3'lü seti ile bizleri şekillendirme ve gölgelendirme (contouring) ürünü ile tanıştırıyor. Satış Fiyatı 29,90 TL. Satın Almak İçin Tık Tık :)


Ürün Pastel Kozmetik tarafından şöyle tanıtılıyor. Artık kadınlar için yüzlerini şeklilendirmek çok kolay! Pastel Profashion Color Correct Contour Set’in şekillendirici pudra (contour powder), aydınlatıcı (highlighter) ve allık (blush)’tan oluşan toz yapıdaki 3'lü seti Türkiye’yi şekillendirme ve gölgelendirme (contouring) mucizesiyle tanıştırıyor. Yüz tipine göre istenen bölgelerin ön plana çıkartılarak vurgulanmasını, geri plana itilmek istenen bölgelerin ise gizlenerek yüzün şekillendirilmesini sağlayan bu set, kadınlarda sihirli bir etki yaratacak...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder