9 Kasım 2013 Cumartesi

Bir sonbahar rengi denildiği zaman tabiki Bordo kozmetikte bordo denildiği zaman tabiki Ruj !

Madem bordo bu yazımızın rengi de bordo olmalı değil mi ama ? Her kadına yakışmayan bir ruj rengidir bordo ne çok beyaz ne çok buğday tenli olunmalı beyaz dişler sağlıklı gülüşler lazım bu renk için seksi gösteren ruj rengidir derler ki bu kısım beni pek ilgilendirmiyor hatta rahatsız ediyor diyebilirim =) fikrimce bu canım renk herkese yakışmaz en iyi kumral saça gider dedim hazır saçlarımı kumrala boyamış iken ve sonbaharın son ayına girmiş iken çok sevdiğim kırmızı renk familyasının bu en koyu rengini neden kullanmıyorum nasıl olurda bu renk bir ruj almamış olabilirim dedim ve Kasım ayının Golden Rose indiriminden bu harika tam bordo olan ruju aldım. Golden Rose Lipstick Serisinde 70 çeşit renk bulunuyor.

Bu seride 4-5 farklı tonlarda bordo ruj bulabilirsiniz. Yumuşak ve parlak yapısıyla kolayca sürülen bu ürün dudaklarda dağılma ve kuruma yapmıyor. Mat ve Sedefli rujların olduğu bu seri birbirinden güzel renklerden oluşuyor. Golden Rose Lipstick serisinden bir pembe birde ten rengi 2 ruj daha aldım bu arada bir sonraki postumu bu rujlara ayırdım =) Katalog Fiyatı 12,75 TL olan bu ruju %40 İndirimle 7,50 TL'ye aldım. Kampanya Kasım ayı sonuna kadarmışşş kaçırmayın derim Hoşçakalın =)


Bordo ruju nasıl kullanmanız gerektiğini işin uzmanından dinleyin !

Sonbahar ve kış ayları boyunca bir hayli kullandığımız bordo rujlar, yaz akşamlarında da bizimle olacak. Bordo, koyu kırmızı ve mürdüme çalan aşk tonları hafif bir göz makyajı ile tamamlandığında yaz için vazgeçilmez oluyor. Hem seksi hem de ihtişamlı duran ve sizi daha feminen kılan bu rengi nasıl kullanacağınızı biliyor musunuz?
Bordo ruj kullanmak kırmızı ruj kullanmak kadar zor ve zahmetlidir. Kıyafetinizin rengi hatta tarzı, saç modeliniz, allığınızın tonu ve göz makyajınız bordo rujunuzu farklı stillere sokar.
Sizin için Taksim Clinique Mağazası’ndan Clinique Uzmanı Erkan İgaç’a “Bordo ruju nasıl kullanmamız” gerektiğini sorduk. Bakın Clinique Uzmanı bize nasıl tavsiyelerde bulundu.

Bordo ruj nasıl kullanılır?

Bordo rujları seçtiğiniz renge uyan dudak kalemleriyle kullanmak her zaman daha doğrudur çünkü kalemi dudak içinize de sürerek bordonun daha kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz.
Bu sayede rujunuzu taşırmadan sürmek daha kolay olacaktır. Bordo renkleri tercih ederken muhakkak dudaklarınızda deneme yapmak gerekir çünkü kırmızı tonların ve bordo tonların dudaklarda bir süre sonra renk değiştirme riski vardır. Uygulama sonrasında muhakkak çok kısa süre de olsa beklemek gerekir.
Bordo ruj kullanırken elbise tercihi nasıl olmalıdır?
Bordo rujlar doğru aksesuarlarla ve doğru kıyafet tercihiyle kullanılırsa tüm cazibesiyle sizi harika gösterebilir. O yüzden bordo ruj kullandığınız zamanlarda muhakkak düz ve sade kıyafetler tercih etmelisiniz. Aksesuarlarınızı ağır metaryaller yerine daha hafif ve daha küçük boyutta tercih etmelisiniz. Bu sayede bordonun göz alıcılığını bozmadan daha duru bir görünüş elde edebilirsiniz.
Hangi tene ne tonda bordo rujlar yakışır?
Eğer sarışın ve beyaz tene sahipseniz mat ve kırmızının bordoya kaçan renklerini tercih edebilirsiniz. Esmer tene sahipseniz vişne çürükleri tercih edilebilir.
Gözler ve tende nasıl bir uyum yakalamak gerekir?
Bordo ruj kullanımında göz makyajı olabildiğince sade bırakılmalıdır. Örneğin bir eyeliner ya da bir maskara yeterli olabilir. Ten makyajında da hafif ve ince yapıda ürünler kullanılabilir. Ağır kapatıcılar ve pudralar kötü bir görüntü oluşturmaktadır. Bu sayede daha doğal ve bordonun ihtişamını bozmadan doğru bir makyaj elde edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder