23 Eylül 2015 Çarşamba

Note Kozmetik Hydra Color Lipgloss "18 Numaralı Glossy Bronze"

Merhaba bugün sizlerle Note Kozmetiğin Hydra Color Lipgloss "18 Numaralı Glossy Bronze" ürünü ile ilgili fikirlerimi paylaşmak istiyorum. Şık ve sağlam ambalajlı bu lipglossun sünger aplikatörü oldukça yumuşak bu nedenle ürünü kolayca sürüp dağıtabilirsiniz. 


Yapısı oldukça yoğun olduğundan herhangi bir taşma söz konusu olmuyor. Dudaklarda yapış yapış bir hisse neden olmuyor. Tek başına uygulandığında kalıcılığı orta seviyede fakat ruj üzerine uygulandığında kalıcılığı daha daha iyi. 


Note Cosmetics Hyrda Color LipGloss 18 Numaralı Glossy Bronze rengi açık mürdüm&kahve gibi görünsede daha çok açık bir nude rengi. Ürün ten rengi ile uyumlu tek başına sürdüğünüzde uşıltılı bir kahve alt tonlu uçuk bir pembe ben bu ürünü ruj üzerine de uyguluyorum. 


Dudaklarımda doğal, hafif ışıltılı ve ıslak bir görünüm elde ediyorum. Ürünün rahatsız edici herhangi bir kokusu yok. Uzun zamandır lipgloss kullanmıyordum. Bu ürünle birlikte lipgloss kullanmayı tekrar sevmeye başladım. 


Ürünün içinde argan yağı ve kakao yağı bulunuyor. Bu nedenle dudaklarda herhangi bir kuruma söz konusu değil hatta dudaklarımı nemli bile tutuyor diyebilirim :))) Ayrıca Note Kozmetiğin diğer ürünlerinde olduğu gibi Hydra Color Lipglossunun içinde de paraben yok. Ürün dermatolojik olarak test edilmiş. Hydra Color Lipglossun satış fiyatı 19.90 TL. Bu ürünü ben %50 indirimle 9,95 TL gibi çok uygun bir fiyatla aldım. Başka bir postta görüşmek üzere hoşçakalın...

2 yorum:

  1. Hangi rujla uyguladığınızı da söyler misiniz rica etsem? Ya da hangi uygun fiyatlı ruj ile uygulanabilir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu ürünü hemen hemen her rujla uyguluyorum. Çünkü bu lipgloss gülkurusu renginde görünse de yapı olarak şeffaf ve hafif ışıltılı,
      En çok pembe alt tonlu nude rujlarla kulanıyorum. Tek başına da sürebileceğiniz bir lipgloss tercihinize kalmış :)

      Sil