17 Kasım 2013 Pazar

Koleston Naturals Açık Küllü Kumral ile Boyanmış Saçlar

Koleston Naturals Kutu İçinden Çıkanlar. Fiyatı 7,90 TL


Yaklaşık 2 sene öncesine kadar saçlarımı kuaförde boyatıyordum. Saçlarımı her kuaföre teslim edemeyen ben kuaförümden gayet memnun olmama rağmen artık sık sık kuaföre gitmiyorum nedeni saçlarımı çok sık boyatmam ve yıpranmış olması çok kısa aralıklarla balyaj,su dalgası,röfle gibi saçı deforme edecek ağır işlemlere maruz bıraktığım için saçlarım çok kurudu. Bu nedenle saçlarımı artık daha uzun aralıklarla evde kendim boyuyorum. Saçlarım için birçok bakım ürünü almama rağmen tembelliğim yüzünden saçlarıma hiç bakmıyorum.Kuaförüm saçlarımın kıymetini bilmediğimi buna rağmen saçlarımın çok gür, sağlıklı ve güçlü olduğunu söylüyor.


Kuaförde Boyattığım Balyajlı  Saçlarım =)

Bunun için artık saçlarıma bakma zamanı geldi sanırım =) yaklaşık 4-5 yıldır saçlarımı sarının birçok açık tonunda kullandım.Saçlarımı dinlendirmek için arada bir açık küllü kumral yada küllü kumrala boyadığım oluyordu ve yine dinlendirme vakti geldi diye düşündüm :) eee kışın ilk ayına girmişken azıcık koyulaştırmak ve azıcık değişiklik iyi olacak dedim ve saçlarımı Koleston Naturals Açık Küllü Kumral 8/1 ile boyadım.Sarı devamlı makyaj isteyen bir renk tonu açıkçası ben sürekli makyaj yapan biri değilim ten rengim koyu olmadığı için hastaymışım gibi duruyordum. Gerçi etrafımdaki birçok kişi sarı rengin bana çok yakıştığını söylüyordu ve saç rengini değiştirme diyordu. Ama ben yine de koyulaştırdım saçlarımı iyiki de boyamışım çünkü sonuçtan hem ben memnun kaldım hem de sevdiklerim evde boya yapmak daha ekonomik, sağlıklı ve pratik.Daha önce belirttiğim gibi orjinal rengi siyah olan saçlarıma kuaförde çoğu kez balyaj,röfle,düz boya ve su dalgası gibi uygulamalar yaptırdıktan sonra 2 yıldır evde kendim boyuyorum kuaförüm her defasında kim boyadı çok iyi duruyor çok yakışmış diyor. Son balyaj uygulaması için kuaförüme 150 TL bayılmış ve üstelik tam 4 saat beklemiştim şimdi hem zamanım hem param bana kalıyor =)




Veee işte boyama sonucu saçlarım fotoğrafta koyu sarı gibi görünsede yeşilimsi tonlarda açık küllü kumral oldu küllü tonları çok seviyorum kırmızı tonlardan pek hoşlanmıyorum gerçi bu saçı karamel ve sıcak çikolata tonlarında boyadığım zamanlarda olmadı değil =) o zaman saçlarımda kızılımsı ışıltılar olmasına rağmen o tonları da çok sevmiştim neyse şimdilik bu kadar çene çalmak ayyy pardon kalem çalmak yeter diye düşünüyorum görüşmek üzere sevgiyle kalın...

131 yorum:

  1. Saclarim acik kumral guneste turuncu oluyo ben turunculugu kirmak icin koleston acik kullu kumrala boyamam istiyorum seninki gibi sonuc alir miyim.bazi yerlerde acik sari karistirip yapmam gerektigi yazmis

    YanıtlaSil
  2. Merhaba öncelikle bloğuma hoşgeldiniz :))) küllü kumral yada küllü sarı turunculuğu kırıyor. Güneş ışığında kızılımsı yansımanın olması gayet doğal bir de saçınızın orjinali kırmızı alt tonlu kahve ise birkaç boyama sonrası renk oturacaktır. Benim orjinal saç rengim siyah siyahta bile bu sonucu alabildim...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba sacinin rengini cok begendim benim sac rengim kahve direk bu rengi uygulasam seninki gibi olurmu acaba????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba öncelikle teşekkür ederim benim orjinal saç rengim siyah olmasına rağmen bu sonucu alabildim saçlarınız kahverengi ise bu sonucu alacaksınız diye düşünüyorum 1-2 boyama sonrası renk oturacaktır. Dilerseniz ilk olarak saçınızı küllü açık renkte bir sarıya boyayın kahverengi olan saç renginizi daha rahat bir şekilde açmış olursunuz daha sonra ikinci boyamanız da Koleston Naturals Açık Küllü Kumral ile boyayabilirsiniz...

      Sil
    2. Hmmm.peki deniycem umarim ilk denememde bu rengi tutturabilirim tesekkurler :)

      Sil
    3. Rica ederim umarım :)))

      Sil
  4. İste istedigim sac rengi uzun bir aradan sonra saclarimi boyamayi dusunuyorum yaklasik 1-2 haftadir acik kullu kumral ve karamel sac rengi hakkinda arastirma yapiyorum.Fotografinizi gordugumde iste budur dedim fakat bazi tereddutlerim var saclarim ince telli ve kestane acaba boyadigimda sizdeki renk tutarmi ve saclarim ne derece yipranir yardimci olursaniz cok cok mutlu olurum :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba ben orjinal saç rengim siyah olmasına rağmen bu sonucu alabildim. Kestane rengi bir saç için bu sonucu almak daha kolay olsa gerek :) yukarıdaki yorumlarda belirttiğim gibi 1-2 boyama sonrası yada ilk olarak açık küllü sarı bir renge boyadıktan sonra bu rengi kullanarak 1-2 boyama sonrası bu renge ulaşabilirsiniz. Saçın yıpranması konusuna gelince ben her ay saçımın tamamını boyuyorum saçlarım güçlü bir yapıya sahip olduğu için yıpranma az her saç yapısı farklıdır. Daha az boya uygulanan ve daha çok yıpranmış saçlara sahip birçok insan var malum bu sizin saç yapınız ile ilgili size bir önerim olabilir bu rengi tutturduktan sonra benim gibi her ay üst üste boyamak yerine ayda hatta 2 ayda 1 kez dip boyası yaparak saçlarınıza daha az işlem uygulayarak saçlarınızı daha fazla korumuş olursunuz :)))))

    YanıtlaSil
  6. cok yasayin elif hanimcim inanin beni nasil mutlu ettiniz ilginiz icin cok cok tesekkur ederim bir kac sorum daha olucakti bayrama tatile gidiyoruz nisanlimla ozamana renginin tam oturmasini istiyorum sizce ne zaman boyamaliyim dedigim gibi saclarim ince telli ve az oyle gur saclarim ne yazikki yok boyuda koltuk alti hizasinda ha birde kac dk bekletmeliyim..
    tekrar ilginiz icin minnettarim size gunlerdir arastiriyorum sonunda icim rahat rahat gidip boyayabilicem saclarimi kocaman opuyorum sizi :):):):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzmanlar saç boyama süresi için en kısa sürenin 1 ay olması gerektiğinden bahsediyor. Bu saç rengini ilk boyamada elde edemeyeceğinizi varsayacak olursak bayrama kadar 2 kez boyayabilirsiniz diye düşünüyorum. Bence en geç yarın boyayın ve daha sonraki boyamayı da bayramdan önce yapın :))))

      Sil
    2. Pardon boyama süresi ile ilgili sorunuza cevap yazmayı unuttum :))) Kuaförler boyama esnasında daha etkili açıcılar ile daha kısa sürede açabiliyor saç rengimizi fakat bu boyaların açıcı özelliği daha azdır. Ben kalın telli ve dayanıklı bir saç yapısına sahip olduğum için tavsiye edilen bekleme süresinden daha uzun bir süre bekliyorum. Tabi bu arada tedbiri elden bırakmıyorum. Saçlarımı sürekli kontrol ediyorum. Açıldığı an bekleme sürem bitmiş oluyor. Mesela tüm boyaya 30 dk tavsiye edilmiş ise ben dip boyası için ilk boyamam da 20-30 dk geri kalan kısımları içinse 20-30 dk bekledim. Saç rengim açıldıktan sonra geri kalan kısımlar için 10-15 dk bekliyorum artık fakat bu tamamen benim saç yapıma uygun bir uygulama sizde kendi saç yapınıza uygun olarak bekletme sürenizi sürekli kontrol ederek açılmaya bağlı olarak yapmalısınız. Verdiğim bu bilgiler deneyerek tecrübe edindiğim kendi saç yapıma uygun olan uygulamalar her saçta aynı sonucun alınamayacağını tekrar belirmek isterim. Yanlış yada abartılı bilgi vermek istemem malum sonuçta uzman değilim sadece tecrübelerimi paylaşıyorum :)))))

      Sil
  7. merhaba elif ben bugün küllü açık kumral koleston naturals aldım saçımı boyadım yetmedi bi kutu boya saçlarımda sizinkinden kısa anlamadım bişey :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba boyama yaparken saçlarınızın boya ile fazla ıslanmadığını düşünerek boyayı fazla kullanmış olabilirsiniz yada saçlarınız kuru olduğu için boyayı çok fazla emmiş olabilir. Bence bundan sonraki boyamalarda 2 kutu boya alın. Boyama yaparken 2 kutuyu aynı anda kullanmayın. İlk önce birini kullanın dip boyanızı yapın ve dip boyasına arka ve alt kısımlardan başlayın. Çünkü bu kısım daha koyu renklidir ve rengi daha geç açılır. Saçınızın rengine ve yapısına bağlı olarak bir müddet renginin açılmasını bekleyin. Daha sonra 2. kutu ile geri kalan kısımları boyayın. Böylelikle hem saçlarınızda renk bütünlüğü elde etmiş olursunuz hem de boyanız uzun süre açık hava ile temas etmediği için rengi tutturmanız daha kolay olur.

      Sil
    2. Sabreyle gonul sac rengin nasil oldu peki.

      Sil
    3. RENGİ BEĞENDİM ALTI ÇİKOLATA KAHVE İDİ AMA BOYA YETMEDİ :( UÇLARINA BİŞEY ANLAMADIM 10-15 DKİKA İÇİNDE SİNİRLENİP SIKADIM AMA 15 DKKA BEKLEMEM RAĞMEN RENGİ BEĞENDİM :)

      Sil
    4. tşkler elif bi daha kine öyle yapıcam zaten kısmet değilmiş :(

      Sil
    5. Him ayni elifin sac rengi gibimiydi bari ???

      Sil
  8. Canim ya ben sac uclarima sari attirmistim yogun olarak simdi uclarina dokunmadan bu rengi boyasam uclari isilti gibi dursa olurmuki bilmiyorum bi yandanda korkuyorum kullu kumral uctaki acik renk sarilari yesilimsi bi rengede cevirebilir.napcam ya ?? Bi fikrin varmi o boyayida uclara degdirmeden boyamak eziyet :( bu arada dogal sacim koyu kahve :(

    YanıtlaSil
  9. Bence korkmayın :))) dip boyanızı gönül rahatlığı ile yapın ve saç renginiz açılmaya başladıktan sonra uçlardaki açık renkleri de boyayın yaklaşık bir 5-10 dk bekletin.Biraz sabrederseniz her yıkama sonrası saç renginiz daha da oturacak ve uçlardaki o açık renklerin boyadan fazla etkilenmediğini göreceksiniz. Uçlardaki renk her yıkama sonrası daha fazla açılacak ışıltılı bir hal alacaktır. Yukarıdaki fotom da gördüğünüz gibi :) Saçlarınız ilk yıkama sonrası yeşilimsi olabilir. Daha sonraki yıkamalarda bu yeşilimsi tondan eser kalmayacaktır. Saç renginin küllü olması için saçtaki kızılımsı tonların yeşil bir ton ile yok edilmesi lazım :))) ilk etapta ki yeşilimsi görüntüden korkmayın. Neticede elimizde sihirli bir değnek yok. 1-2 boyama sonrası saç rengi ancak elde edilebiliyor. Hatta bazı saçlarda 2 ve daha fazla boyama sonrası :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ilgine cok tesekkurler bu arada saclarin uzun ve saglikli gorunuyor bnde uzatmak istiyorummm ama cok gec uzuyo.uyguladigin bisey varmi.yoksa dogal mi. ? :)

      Sil
    2. Rica ederim. İnanın saçlarım için özel bakım yapmıyorum aksine saçlarıma karşı çok ilgisizim sanırım değerini bilmiyorum saçlarımın :( tararken çok dikkatsiz davranıyorum, çok sık boyuyorum bu nedenle hem dökülüyor hem kopuyor şu sıralar bayağı yıprandı.

      Sil
    3. Balyajli hali uzun oldugu icin sormustum.

      Sil
  10. Bn bu rengi boyadım fakat saç diplerim açıldı gerisi hiç açılmadı neredeyse. bunun icin tekrar boyamalimiyim yoksa bu renkten vazgecmeliyim herkes bana bu rengin cok yakistigini söylüyor aslında .nolur bana yardım edin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba normalde tam tersi olur uçlar daha çabuk açılır ama sizin saçlarınız ilginç bir şekilde dipten daha çok açılmış bence ilk denemede pes etmeyin tekrar boyayın bu kez boyamaya uçlardan başlayın dip boyanızı daha az bekletin bence :)

      Sil
  11. Merhaba elif hanım benim doğal saçım simsiyahtı saçımı açtım turunculaştı L'Oréal 7.1 ile boyadım turunculugun cogu gitti bende sizin saç Renginzi çok beğendim sonra koleston Set boya aldım naturals değil kahverengimsi bi Ton oldu naturals mi kullanmalıyım? Cvbinizi bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba inanın neredeyse tüm boya markalarını kullandım ama küllü tonda açık sarıyı bir tek Koleston Naturals serisinde buldum. Benim için bu boya serisinin en güzel yanı kutuda gösterdiği saç renginin benim saçlarımda aynı etkiyi göstermesi oldu. Kutuda iddia edilen renk tonunu yakalamak herkes için geçerli mi ? bilemiyorum yukarıdaki yorumları okuduysanız eğer sürekli bahsettiğim bir konu var saç yapısı ve rengi bu tonu yakalamak konusunda çeşitli farklılıklara neden olur. Yani kiminde 1. boyamada etkisini gösterirken bir diğerinde 2-3 boyama sonrası etkisini gösterebilir.

      Sil
  12. merhaba benim kendi ana saçım kumral renkti beyaz tenli sarışın biriyim saçlarımı kendim evde koleston çzel açık küllü sarıya boyadım ama kızılmsı sarı oldı hoşuma gitmrdi 1,5 aya yakın olacak nerdeyse diplerim çıktı açık küllü kumral isiitorum sence neyapmalıyım

    YanıtlaSil
  13. merhaba koleston açık küllü sarı malesef kızılımsı bir sonuç veriyor. Daha önce bende bu sorunla karşılaşmıştım. Açık küllü kumral ile boyamanızı tavsiye ederim açık küllü kumral renkle boyanan saçta kırmızı ton değil yeşil ton baskın oluyor. Sarı rengin daha açık olacağını düşündüğünüzden ötürü kolestonun küllü sarısı ile boyadınız sanırım ama küllü ibaresi yoksa malesef kızılımsı tonlarda sarı elde ediliyor.

    YanıtlaSil
  14. evet canım ben koleston açık özel küllü sarıya boyadım kırmızımsı sarı oldu saçlarım peki şimdi senin bu kullandıgın natural açık küllü kumralla boyasam saçlarım güzel açılırmı kırmızılıklar gidermi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba ben kızıllığın geçeceğini umuyorum ama tabi saç yapısına göre değişiklik gösterebilir. Açık küllü kumral ile boyamanızı tavsiye edebilirim. Çünkü bu renk kızılımsı görüntüyü ortadan kaldırdı benim saçlarımda bu arada tek boyamada sonucu alamayabilirsiniz. Bu boya ile birkaç boyama sonrası istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz. Çünkü ben her boyama sonrasında sonuçtan daha çok memnun kalıyorum. Yani boyadıkça renk tam istediğim gibi oluyor :)

      Sil
  15. Merhaba benim saclar sari diplere dogru turunculuklar var eger acik kullu kumrala evde boyarsam iyi bir sonuc alabilirmiyim ve sacimin her tarafi esit renk tutarmi ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba saçınızın diplerindeki turunculuğun küllü kumral ile geçeceğini düşünüyorum. Saç renginizin sarı olduğundan bahsetmişsiniz fakat ne tonda bir sarı ? Açık yada koyu sarı mı ? Takdir edersiniz ki saçınızın her tarafının eşit renkte olması ile ilgili yorum yapabilmek için saç renginiz ve saç yapınız hakkında bilgi sahibi olmak gerekir. Bu şekilde hiç görmeden ve bilmeden yorum yapmak çok yanlış olur. Bu post ile bir saç boyası ile ilgili tecrübemi aktardım sadece ben saç konusunda uzman biri değilim ve ancak kendi saçım ile ilgili risk alabilirim. Bir başkasını yanlış yönlendirerek üzmek istemem bu nedenle çok dikkatli yorum yapıyorum. Size yardımcı olmak açısından sadece şu yorumu yapabilirim saç diplerindeki kızılımsı görüntüyü değiştiriyor küllü kumral tonlarında boyamak ve açık yada koyu bir sarı saça sahipseniz uyumlu bir dip boyası rengi elde edebilirsiniz bu küllü kumral boya ile :)))

      Sil
    2. Saçlarimdaki sari koyu sari pazartesi boyamayi dusunuyorum ama cokta korkuyorum insallah iyi bir sonuc alabilirim tesekkur ederim cevapladiginiz icin çok sağolun :)

      Sil
  16. İnşallah sonuçtan memnun kalırsınız rica ederim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu arada ilk boyama sonucunda memnun kalmaz iseniz pes etmeyin sabırlı olun çünkü bende birkaç boyama sonrası istediğim rengi elde ettim :)

    YanıtlaSil
  17. merhaba size danısmak istediğim bir sey var yaklasık 5 senedir kızılın her tonunu denedım en son bakır kahve -- bakır yaptm saclarm belime kadar hince telli ve cabk yaglanıyor :( sımdı ben kuaföre gittm zaten genelde istedğim renk olmyorda bu sfer dediler olucak . Kuaför çok çok çok açık küllü istedim (orjnal rengimde koyu küllü ) üstünde bakırlıklar vardı boyadı küllüye. böyle ilginc bir kahve oldu bakır yansımalar var 2. boyamada olcak dedı ben aralara gölge istedm saclarımın uçları sapsarı yaptı. Daha dogrusu turuncu acık kırmızı pembemsi .. 1 hafta sonra tekrr boyamak istiyorum. Açık küllü boyasam nasl olur ? Serenay sarıkaya taban rengi gibi grimsi - yeşilimsi bir kahve istiyorm sizin renginiz gb istyrm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba aynen dediğiniz gibi soluk grimsi&yeşilimsi açık kumral tonda bir saç rengine sahip Serenay Sarıkaya eğer saçlarınızda ki kızılımsı görüntüyü akıtmaz iseniz bu küllü açık kumral tonu yakalamanız biraz zor olacaktır ve zaman alacaktır. Kısa sürede boyatmaktan ziyade bir müddet kullanmanızı tavsiye ederim. Hem saçınız yıpranmayacak hemde saç renginiz tam oturmuş olacak bu durumda bir müddet kullandıktan sonra açık küllü kumral yapmanız daha iyi olur diye düşünüyorum ben tabi karar sizin :)

      Sil
  18. Merhaba. Oncelikle saclarinizi cok begendim gule gule kullanin. Bende boyami evde kendim yapiyorum. Ama tabiki sacimdaki bu altin yansimalardan sikayetci olmaya basladim. Yazin bronz ten ve gunesle iyi giden sac tonum yavas yavas tenim acildikca surekli beni hasta gibi gosterip canimi sikmaya basladi. O yuzden bnde kullu renklere gecip cildimin renginin one cikmasini istiyorum. Bunun icin de kizili notrlemek adina kullu bir sac boyasi aldim fakat boyanin sacimda ne kadar durmasi gerektigini bilmiyorum. Cunku biliyorsunuz yesil ve gri tonu fazla bir renk kullu sac. Size sorum boyadiktan sonra sacinizde ne kadar bekletiyorsunuz boyayi? Ilginiz ve zamaniniz icin tsk ederim. :)

    YanıtlaSil
  19. Merhaba ben bu boyayı dip boyası yada tüm boyamada 50-55 dk kadar bekletiyorum. Saç boyalarının çoğunda tavsiye edilen bekleme süresi maximum 40 dk fakat benim saç rengim koyu (siyah) olduğu için ve kalın telli, dirençli saçlara sahip olduğum için bu süreyi biraz aşıyorum. Tabi bunu yaparken saçlarımı sık sık kontrol ediyorum. Saçınız dirençli bir yapıya sahipse yıpranmamışsa ve rengi geç açılıyorsa bekletme süresini biraz uzun tutabilirsiniz ama unutmayın ki dikkatli davranmalısınız ve sık sık kontrol etmelisiniz saçlarınızı :)

    YanıtlaSil
  20. Merhaba bende saçımı aynen sizin bu renge boyamak istiyorum ama bu ilk boyamam olacak sizde ilk boyamada hemen bu rengi elde edebildiniz mi?

    YanıtlaSil
  21. siz bu rengi ilk boyamada elde edebildiniz mi?

    YanıtlaSil
  22. Merhaba hayır ilk boyamada elde etmedim bu rengi birkaç boyama sonrası elde ettim. Bu rengin ilk boyamada tutabilmesi saç renginiz ve saç yapınız ile alakalıdır. Yukarıdaki yorumları okursanız daha detaylı bilgiye sahip olursunuz. İyi günler dilerim :)))

    YanıtlaSil
  23. merhaba elıfcımm ben saclarımı sarı boyardım hep tutmazdı ama tek noktası saclarım acıldı sımdı sarımsı bı rengı var kotu durmuyor bana beyaz ve bugday tenllı dıyenler var yuzumdede cıller var kullu sarı ıle acık kullu kumral dusunuyorum acıkcası sızde hangısı uygun ve nasıl uygulayabılırım olması ıcın sımdıden tesekkur ederım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Leyla hanım eğer saç renginiz açıldı ise bu rengi daha kolay elde edebilirsiniz aynı şekilde bana da beyaz ve buğday tenlisin diyenler var :) bu demektir ki çok açık tenli değilsiniz. Bu renk tonuna sahip olmak bence büyük avantaj çünkü sarı saçı ve kumralın tüm tonlarını rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Tabi saçımızı şekillendirirken ve rengini değiştirirken dikkat etmemiz gereken başka noktalarda var sadece ten rengimizi baz alamayız. Boyumuz, yaşımız, göz rengimiz, yüz şeklimiz hatta kilomuz saç imajımıza karar verirken dikkat etmemiz gereken diğer önemli noktalar bence :) Son olarak küllü tonlarda bir saçı açmak yada koyulaştırmak çok kolay siyah yada kızıl tonlarda olsa memnun kalmadığınızda değiştirmek zaman alabilir, zor olabilir ama kumral da bu pek sorun olmaz o yüzden çekinmeyin ve deneyin derim ama takdir tabi ki de sizin :) Hoşçakalın...

      Sil
  24. Merhaba, benim saçlarım sarı ama açık sarı değil orda tonda sarı ve hafi turunculuklarda var. Dipleri gizemli kahveye boyuyordum 2 hafta önce altın kahveye boyadım ve sonuçtan memnun kalmadım kızıl gibi oldu çok kötü görünüyor. Kendi saç rengim siyah. Acaba altın kahveye boyadgm kıskı açıcıyla dibe sürmeden 2 ton falan açıp açık küllü kumrala boyasam sizin aldığınız sonucu alır mıyım ? Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim

    YanıtlaSil
  25. Şimdi saçlarım koyudan açığa giden bi görüntü var dipte 4 5 santimlik koyuluk var dediğim gibi koyudan açığa gitmek için altın kahveye boyadım ama altında gizemli kahve olduğu için kahve tonunda tutmadı sanrım çok koyu bi kızıl oldu. Şuan diplerden kendi rengim geliyor yani siyah, şimdi dediğiniz gibi açık küllü sarıya boyasam ren farklılığı olmıcak mı ? Çünkü dip kendi rengim sonrası kahve ama kızıla bakıyo, sonrasıda sarı yani nasıl olcak ? Bulunduğum şehirde profesyonel kuaförler yok onlarada saçlarımı teslim etmek istemiyorum çünkü hiç bi zaman tam istenileni yapmıyorlar. Şimdiden çok teşekkür ederim size.

    YanıtlaSil
  26. Merhaba sonucun ne olacağını bilemem bu nedenle sizi yanlış yönlendirmek istemem ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Küllü kumral renge boyamak kızılımsı görüntüyü yok ediyor. Anladığım kadarıyla saçınızı açık küllü kumral renge boyayarak hem kızılımsı görüntüyü yok etmek hemde rengini açmak istiyorsunuz. Saçınızın rengini ve yapısını bilmediğim için ezberden bir şeyler söylemek asla doğru olmaz. Fakat size şunu tavsiye edebilirim. Saçınızı kızılımsı görüntüden arındırmak için ilk önce küllü tonda açık sarı bir renge boyayın. Böylelikle açık küllü kumrala boyamadan önce saç renginizi 1-2 ton açmış olursunuz. Bir müddet sonra saçlarınız yıkandıkça açılır. Saç renginiz daha belirginleşir ve böylece ne yapacağınıza karar vermek sizin için daha da kolay olur. Bu arada benim saç rengim de siyah ben bu rengi tutturabilmek için açık küllü kumral boya ile bir kaç kez boyadım ve en önemlisi öncesinde saçımda röfle işlemi vardı. Yani bu renge boyamadan önce saçım açık bir renge sahipti. İlk boyamada hemen sonuç alınmayabilir. Açık ve küllü tonlarda sarı saçlı yada kumral saçlı olan biri tek boyamada bu sonucu rahatlıkla elde edebilir. Fakat koyu renkli ve aynı zamanda boyalı saça sahip birinin ilk boyama da bu sonucu elde etmesi daha zor olacaktır. Eğer imkanınız varsa uzman birinden yardım almalısınız. Fakat evde boyamak istiyorsanız bence ilk boyamada sonucu alamadığınız zaman hayal kırıklığına uğramayın. Sabredin bir müddet kullanın ve sonra tekrar boyayın. Yani uzman birinden yardım alamayacaksanız ancak birkaç boyama sonrası deneyerek ve zamanla elde edebilirsiniz bu rengi fakat şunu unutmayalım ki saçlarımız bizim için çok önemli onları riske atmamalıyız. Evde boya uygulaması yaparken çok dikkatli olmalıyız...

    YanıtlaSil
  27. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Hanife Hanım rica ederim elimden geldiğince sorulara dikkatli ve özenerek cevap vermeye ve yardımcı olmaya çalışıyorum. Umarım paylaşımlarımın faydası oluyordur :) Saç boyamak oldukça kolay bir uygulamadır. Neden saçlarınızı kendiniz boyamıyorsunuz sebebini öğrenebilir miyim acaba ? Tereddüt mü ediyorsunuz yoksa zamanınız mı yok ?

      Sil
  28. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  29. Bence denemeden bilemezsiniz madem annenizin saçlarını kuaför edasıyla süper boyuyorsunuz pekala kendi saçınızı da güzel boyayabilirsiniz sizi cesaretlendirmek istiyorum da :)))

    YanıtlaSil
  30. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sonuçtan memnun kalırsınız :)))

      Sil
  31. elif hanim saciniz cok basarili olmus tebrik ederim
    ben bugun sizin yazilarinizi gormeden once :D saclari karamel ve bal kopugunu karistirip kullandim guzel oldu fakat diplerim biraz fazla geldigi icin daha acik oldu ve ben bundan hic hoslanmiyorum sizce sizin renginize boyasam nasil olur yardim lutfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba kumral saç çok açık olmaz bu saç boyası açık küllü kumral olmasına rağmen gözü rahatsız edecek bir tona sahip değil fakat her zaman dediğim gibi saç yapısı ve rengi çok önemli dolayısı ile herkes de aynı etkiyi göstermeyebilir. Benim saçlarımda daha önceden röfle uygulaması olduğu için ve bekletme süresini tavsiye edilenden biraz daha uzun tuttuğum için daha açık oldu. Siz süreyi az tutarak daha az açık bir ton elde edebilirsiniz. Fakat bu uygulamaları yaparken oldukça dikkat etmenizi tavsiye ederim. Çünkü saçları dirençsiz olan biri için yıpranmaya ve daha birçok olumsuz sonuçlara sebep olabilir saç boyamak. Dikkat ettiyseniz sürekli uyarı ve hatırlatma mesajları veriyorum. Çünkü ben burada saç boyama deneyimimi paylaşırken başka birilerine yanlış örnek olmak istemem. Açıkçası üzücü sonuçlarla karşılaşmasını istemem hiç kimsenin bu yüzden her zaman dikkatli ve kontrollü yapmak lazım bu tarz değişiklikleri en azından geri dönüşü olacak işlemler yapmalıyız güzelleşmek isterken bence :)))) Son olarak bu renkle boyarsanız küllü bir boya olduğu için saç renginiz oturacaktır diye düşünüyorum. Çünkü küllü boyalar yeşil alt tona sahip olduğu için rengi kızılımsı ve sarımsı görüntüden kurtarıyor. Söyleyeceklerim bu kadar artık karar sizin :))) Umarım yardımcı olabilmişimdir...

      Sil
  32. Merhaba ben ana saç rengim siyah olan Sacimi 8.0 koleston naturalsa boyadım fakat diplerde turuncu rengi elde ettim ve dip çok açık Uçlar koyu oldu bana palette serisinin 8.1 i kullanmami onerdiler turunculugu kırmak için sizce palette mi yoksa koleston naturals serisini mi kullanmami onerirsiniz şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba sonu 1 ile biten saç boyaları küllü renk de boyalardır. Boya alırken elde etmek istediğiniz rengin 1-2 ton açık olanını alın ve aldığınız boyanın numarasının sonunun .1 ile bitiyor olmasına dikkat edin. Küllü kumral renge sahip boyalarda turunculaşma olmaz. Küllü kumral saç rengi içinde grilik barındırır. Küllü kumral boyalar yeşil alt tonludur. Küllü kumral saç boyaları bu nedenle bakır, kırmızı ve turuncu yansımaları engeller. Siz de benim gibi saçlarınız da kızıl yansımaları sevmeyenlerdensiniz sanırım bu nedenle size gönül rahatlığıyla saçlarınızı küllü kumral bir renge boyamanızı tavsiye edebilirim. Küllü sarı boyalarda mevcut ama ben küllü kumral renkteki boyaları tercih ediyorum. Çünkü küllü sarı boyalarda az da olsa kızılımsılık oluyor. Palette saç boyasına gelince daha önce bu markanın farklı renk de olan boyalarını kullandım. Açıkçası memnun da kalmıştım. Ama palette markasının küllü renkli boyasını kullanmadım. Ben saç boyasında SYOSS, LOREAL, GARNIER, VOİLA, KOLESTON, PALETTE markalarının hepsini kullandım. Hepsinden de memnun kaldım. Açıkçası hangi markadan boya alacağınız size kalmış çünkü her boyanın alerjik reaksiyon riski vardır. Bu nedenle marka tercihi konusunda kararı size bırakıyorum. Ben ancak saçlarınızda ki sizi rahatsız eden turunculuğu kırmak için küllü renk de bir boya alın diyebilirim :)))

      Sil
  33. Peki kullu sariya da boyatsam bu rengi elde edebilir miyim sizin saç renginiz çok hoş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hep söylüyorum ama yine tekrar edeyim :))) saçınızın rengi ve yapısına göre değişir. Benim saçımın orjinal rengi siyah küllü sarı renge de boyadığım zamanlar oldu. Açık küllü kumral renge boyadığım zamanlardan pek de farklı olmadı küllü sarıya boyadığım zaman ama dediğim gibi bu kişiden kişiye farklılık gösterebilir...

      Sil
  34. Merhabalar saçımı kuaföre gitmeden açık kumral yapmak istiyorum açıkçası bir umut oldunuz fakat sacimda bir çok işlem var 5 ay içinde geçirdiğim değişiklikler: ilk olarak ana saçım açık kahveydi wellanin kestane kizili (bildiğiniz koyu mor) ila boyadim 1 ay sonra aykırı geldiginden kuaföre gidip Kumral istedim. Açıcı sürdü sonra kumrala boyadı fakat Boya aktı ve açık kumral oldu çok hoşuma gitti. Dip boyam gelene kadar kullandım. Daha sonra kuaföre gitmemek ve dip boya derdinden kurtulmak için türk kahvesi (hangi marka hatırlamıyorum fakat dışında boyarken beslediği yazıyordu yipranmanin en az.onda olduğunu düşündüm ve bariz fiyat farkı vardı onu alıp boyadim) kutunun disindakinin neredeyse 3 ton koyusu yani siyah oldu bildiğiniz. Evden çıkamadım eskiden herkes sacima bayilirken.kötü yorumlara dayanamadım. C vitamini uyguluyorum yaklaşık 2 aydır. Renk aksın diye 6 kere uyguladim şuan açık kahve rengi gibi ama.çok açık değil açıkçası. Eskisi gibi açık kumral istiyorum hangi boyayı evde kendim uygularsam elde ederim ? Saçımın yanma ihtimali var midır? En kısa sürede yardımcı olursanız çok sevinirim merak ettiğim sarıya en açık tonda alıp boyasam kumral rengi elde eder miyim ?
    Not: Saçımı her yikamadan sonra kremleyip.argan yağı sürüyorum ayrıca uçlarını yeni kestireli 2 hafta oluyor elimden geldiğince yipranmasina engel olmaya çalışıyorum bakım yapıyorum,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba öncelikle çok kısa bir süre içerisinde oldukça fazla uygulama yapılmış saçlarınıza bence saç renginden önce önemli olan ilk şey saçlarımızın bakımlı durması yani sağlıklı olması :) Eğer saç renginizden memnun değilseniz ve bir an önce değiştirmek istiyorsanız en doğrusu profesyonel birinden yardım almanız olacaktır. Saçınızı daha fazla yıpratmamak için daha az açıcı uygulayan açıkçası daha doğal bir uygulama yapan profesyonel birine gitmelisiniz. Yok eğer kendim boyayacağım diyorsanız. Çok dikkatli olmalısınız bence acele etmemelisiniz. Saçınız şu anda akmış ve daha kahverengi bir renge sahip yazdığınız kadarı ile saç yapınıza bağlı olarak bu renge sahip olma süreniz değişecektir. Belki ilk boyamada yada birkaç boyama sonrasında da hemen bu sonucu elde edemeyebilirsiniz. Yani açıkçası renge ulaşma süreniz uzun sürebilir. Bu nedenle bilen birinden yardım almanızı öneririm. Bu arada tekrardan hatırlatmak isterim. Daha öncesinden saçlarımda röfle olduğu için ben bu rengi daha kısa sürede elde edebildim. Yorumlarımda sürekli bahsettiğim gibi ben sahip olmak istediğim tonun 1-2 ton açığını alıyorum. Küllü sarı yada açık küllü kumral renk de boya alıyorum...

      Sil
  35. Selam. Benim kendi sacim koyu kumral. 4 ay once acik sari boya yaptim. Sari degil koyu sari reng oldu. Simdi kendi sacim uzamis dipler koyu kumral. Acik kullu kumral boyarsam nasil bir reng olur?. Koyu olmasini istemiyorum. Beyaz tenliyim. Tsk.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ben sahip olmak istediğim tonun 1-2 ton açığını alıyorum...

      Sil
  36. Merhaba,
    öncelikle ayrıntılı açıklama ve resimler için çok teşekkürler. Ben de dün Koleston 8.1 aldım. Ancak benimki tüp boya. Henüz boyamadım. Saçlarım açık sarı. Arada doreler de var. Maille ulaşma imkanım olsaydı, size resim atardım. Boyarsam sizinki gibi olur mu acaba ? Doğal rengim koyu kumral. Dip boya yapmaktan çok sıkıldım. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, saçınızın rengine ve yapısına göre değişir. Benim saçımın orjinal rengi siyah fakat sürekli bu renge boyadığım içim artık her boyamada rahatlıkla açık küllü kumral tonu elde edebiliyorum. Madem saçlarınız açık sarı bu rengi kolaylıkla elde edebilirsiniz diye düşünüyorum. İlk boyamada tam istediğiniz gibi olmayabilir. Bence 1-2 boyama sonrasında renk tamamen oturacak ve rahatlıkla küllü kumral bir saç elde edebileceksiniz diye düşünüyorum.

      Sil
  37. Merhaba bende size bir soru sorabilirmiyim saçım şuan bu renk http://www.medyatrabzon.com/d/news/170205.jpg ve dip boya yapmak beni bitiriyor her ay ve ben bırakamıyorum yani en ufak gelse boyuyorum böyle açık kumral boyarsam daha az boyarım diye düşünüyorum saçım bu boyayla boyasam açık kahve sizin fotoğrafınızdaki gibi olurmu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Ayda Hanım eğer saçınız fotoda ki gibi açık bir renk ise bu rengi elde etmeniz kolay olacaktır. Küllü açık kumral, küllü sarı yada koyu küllü sarı tonlardaki boyalar ile bu rengi elde edebilirsiniz diye düşünüyorum...

      Sil
  38. Merhaba,ben fotoğraflara bakıp koleston 8.1 aldım benim saçım şuan bu renk http://i.hizliresim.com/6ZEJ8N.jpg normalde kullandığım boyha 8.34 küllü kumrala boyarsanız yeşillenir diye biri beni korkuttuda alırken ama saçım sarı bakır gibi kızıllık barındırmayan bir renk sizce yeşillenirmi boyamamalımıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba verdiğiniz linkte herhangi bir fotoğraf görülmüyor. Boyama sonrasında benim saçlarımda herhangi bir yeşil ton oluşmadı. Küllü boyalarda yeşil ton baskındır. Bu nedenle kızıl tonu içermez. Benim küllü renk de boya tercih etmemin en büyük nedeni saçlarımda kızıl yansımaları sevmeyişimdir. Anlayacağınız bu durum tercih meselesi :)))) bu nedenle karar sizin eğer saçınızı küllü renk de boyamak istiyorsanız ve cesaret edemiyorsanız bence bir uzmandan yardım almalısınız. İyi günler...

      Sil
  39. Merbahaa :) oncelikle saclarinizin rengine ba yıl dim. Tam istedgim renk (belki 1-2 ton koyusu da olabilir) benim orjinal sac rengim kumral. ne cok koyu nede cok açık. Yazın Sprey halinde satilan saç acicilardan aldim bir kez yaptım ve hoş bir parıltı verdi. Birkez daha derken derken saclarim koyu sari karamel gibi bi renk oldu. Kapalı alanlarda saçlarımın rengini seviyorum dogal duruyor fakat dışarıda veya cok ışık olan yerlerde rengi igrenc oluyor. Böyle turuncu karamel bakir arasi garip bi renk aliyor ve hic hos durmuyor. Bugun arkadaslarim da sac rengimi degistirmem gerektigi soyledi ve arastirma yaparken size rastladim dogal duran sac renklerini seviyorum ve sizin sac renginiz cidden cok hosuma gitti belki bir ton koyusuda olabilir cunku kaslarim koyu. Ne yapmam lazim dediginiz boyayi alip boyamam yeterli olur mu acici ustune boya iyi tutarmi ? Bana yardimci olursaniz cok sevirim. Birde saclarima daha once hic dipten boya surmedim ama yipranmis bir sac. Birde saclarimin fotografini cektim disarida ve iceride ama buraya nasil konulacagini bilmiyorum isterseniz farkli biyerden gonderebilirim. Lutfen yardimci olunn saclarimi bi an once degistirmek istiyorum..simdiden tesekkurler ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Canan Hanım benim saçımın orjinal rengi siyah bu boya ile boyamadan önce röfle yaptırmıştım.
      Dolayısı ile bu rengi elde etmek benim için oldukça kolay oldu. 1-2 boyama sonrası saçlarım açık küllü kumral oldu.
      Yıkadıkça ve tekrar bu renge boyadıkça saç rengim iyice oturmaya başladı.
      Ve yaklaşık 2 senedir saçlarımı istikrarlı bir şekilde :) açık küllü kumral rengi ile dip boyası yaparak boyuyorum.
      Önceleri saçlarımı sıklıkla boyatan biriydim. Ayda bir tümünü boyatırdım.
      Çok kuvvetli bir yapısı olmasına rağmen malesef çokça işlem gördüğü için saçlarım oldukça yıprandı.
      Ama bu rengi tutturduktan sonra artık daha fazla yıpranmasın diye 2-3 ay bekliyom ve sadece dip boyası yapıyorum.

      Size tavsiyem saçlarınız yıprandı ise ilk boyamada uzman birinden yardım almanızdır.
      Çünkü kumral saç oldukça zor elde edilen bir saç türüdür. Hatta benim gözlemlediğim şu ki çoğu kuaför bile müşterisinin istediği kumral tonu tutturmak da güçlük çekiyor.
      Kumral rengin açık, koyu, küllü gibi birçok çeşidi var. Kuaförler daha yoğun daha etkili açıcılar kullanarak saçı daha kısa sürede daha sağlıklı bir şekilde açıyorlar.
      Tabi bazen malesef bazıları hariç diye söylemeden geçemeyeceğim :) Yok ben sabırlı ve istikrarlıyım saçlarımı kendim boyamak istiyorum diyorsanız.

      Saçlarınızın yapısını ve rengini bilmeden size bu renk ile boyayın aynı tonu kısa sürede elde edebilirsiniz dersem sizi yanlış yönlendirmiş olurum.
      Her cevapta yazıyorum ama tekrar belirtmek isterim ki ben uzman biri değilim :)
      Bu açıklama sonrası size ancak şunu söyleyebilirim saçlarınızı ilk etap da elde etmek istediğiniz bu tonun 1-2 ton açığı ile boyamalısınız.
      Küllü tonlarda ki boyalarda yeşil renk baskındır. Saçlarınızda kızılımsı, turuncumsu yansımaları sevmiyorsanız küllü renk boyalar ile saçınızı boyamak sizin için mantıklı olacaktır.
      Fakat kumral renk küllü olunca saçlarda daha koyu bir ton elde edilir. Bu nedenle az önce bahsettiğim gibi saçlarınızı ilk etap da küllü renk de bir sarı ile boyayın.
      Mesela küllü sarı yada küllü koyu sarı gibi... İlk boyamada saçlarınızın rengini açtıktan sonra az daha koyu olmasını istiyorsanız. Açık küllü kumrala boyayabilirsiniz.
      Umarım size yardımcı olabilmişimdir :)))

      Sil
    2. merhaba.. açık küllü kumrala boyadım saçlarımı dipler daha açık uçlar daha koyu oldu. ve aktı. arkadaşlarım aynı saç rengin diyolar. bende şimdi koleston naturel kumrala boyamayı duşunuyorum ama koyu kumral mı yoksa kumral mı karar veremedim. koyu kumral çok koyu olursa diye istemiyorum. kumralda tekrar akarmı yada nasıl bi renk tonu olur bilemiyorum. yine canım sıkkın. yine etraftan olumsuz eleştiriler var. :( açık rengin yakışmadıgını koyulaştırmam gerektigini söylüyorlar :/
      birde evde kendim boyuyorum ve saçlarım çok cansız süreklü boyayıp duramam ve kararda veremeiyorum. nasıl durur bilemiyorum ki

      Sil
    3. Merhaba Canan Hanım eğer boyama sonrası dipler daha açık uçlar daha koyu oldu ise bir daha ki boyamada ters işlem yaparak önce uçları sonra saç diplerini boyayın bence eğer açık renk istiyorsanız kumrala koyu renk istiyorsanız koyu kumrala boyayın ama öncelikle karar vermelisiniz :))) ben saçımı boyarken benim için sadece kendi beğenim önemli oluyor. Söz konusu saçlarım ise ve benimle ilgili bir durum ise çevredeki olumlu eleştirileri bile dikkate almam çünkü herhangi bir şeyi çevremdeki insanlar beğenmiş olmasına rağmen ben beğenmemiş isem derhal değiştiririm. Yani bence siz kendinizi nasıl iyi ve güzel hissediyorsanız işte yakışan şey tam da budur diye düşünüyorum :)))) Neticede renkler ve zevkler ayrıdır ve tartışılamaz :))) Herkes farklı yorum yapacaktır buda kafa karışıklığına ve kararsızlığa sebep olacaktır. Tabi saç ve rengi konusunda en doğrusu bence bir uzmandan yardım almak profesyonel biri bize yakışan renkleri belirleyecektir. Bizde bu renkler arasında en sevdiğimiz ve kendimizi en iyi hissettiğimiz renge boyayacak ve mutlu olacağız :)))) diye düşünüyorum. İyi günler...

      Sil
    4. öncelikle ilginiz ve samimiyetiniz için çok çok teşekkür ederim. inanın çevremde ki kimse bu kadar önemsemiyor bu konuyu. sanırım kumrala boyuyacam ama bir kuaföre de danışmayı düşünüyorum dediğiniz gibi. önerinizi de kesinlikle uygulıcam umarım bu sefer istediğim gibi olur :)

      Sil
    5. Rica ederim Canan Hanım umarım sonuçtan memnun kalırsınız...

      Sil
  40. Suan sacimda findik kabugu ustunde balyaj var ama dip boyam geldi normal sacim siyah, sizin gibi saglam saclarim var bu boya tutar mi ve de nasil kullanmaliyim dipleri cok mu bekletmeliyim yardimci olursaniz.. tesekkurler ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba emin olmamakla birlikte :))) eğer saçlarınızın orjinal hali benim ki gibi siyah ise yani koyu ise bu renk ile dip boyası yapınca ancak açılmış olacak ve fındık kabuğuna uygun tonda bir dip boyası olacak diye düşünüyorum....

      Sil
  41. dun sacımı koleston 8,1 acık kullu kumral boyadım ama sacımın kalın bır kısmına denemek için bes ay once kuaförde boyattım milyarlar verdikten sonra yapamadı dore bal sarısı gıbı bır renk yaptı bende dun bir kısmına bastan asagı denedım üstler daha acık alt kısımları yesıl koyu oldu dıger saclarım daha acık dore boyadığım kısım bıraz koyuldu ıkı ton sımdı butun sacımı bu rene boyamak ıstıyorum ama yesıllendı nasıl durdu anlamadımda ıyı kotu mu bılemıyorum sızce renk oturana kadar ıkı uc boyamada yesıllık gıder mı yoksa artar mı cevab yazarsanız boyamak ıstıyorum hemen dıplerim cıktı sıyah hos durmuyo poff kuaförler fıkır vermıyorlar hıc cevab bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Su Hanım boyattım boyadım boyamak istiyorum ibarelerini bir arada kullanmışsınız. Açıkçası pek anlayamadım ama şöyle söyleyebilirim saç renginiz şu an ne renk benim saçlarımda röfle vardı ilk boyamayı yaptığım zaman ilk boyamada rengi elde edebildim bu nedenle hafif yeşilimsi bir yansıma oldu fakat 1-2 yıkama sonrası renk oturdu ve oldukça sevdim elde ettiğim bu rengi çünkü ben saçlarımda kızılımsı kumrallık yada sarışınlık sevmiyorum. Yani rahatsız edici derecede bir yeşillik olmuyor boyama sonrası dediğim gibi bu saç rengine ve yapısına göre değişkenlik gösterebilir.....

      Sil
  42. dun sacımı koleston 8,1 acık kullu kumral boyadım ama sacımın kalın bır kısmına denemek için bes ay once kuaförde boyattım milyarlar verdikten sonra yapamadı dore bal sarısı gıbı bır renk yaptı bende dun bir kısmına bastan asagı denedım üstler daha acık alt kısımları yesıl koyu oldu dıger saclarım daha acık dore boyadığım kısım bıraz koyuldu ıkı ton sımdı butun sacımı bu rene boyamak ıstıyorum ama yesıllendı nasıl durdu anlamadımda ıyı kotu mu bılemıyorum sızce renk oturana kadar ıkı uc boyamada yesıllık gıder mı yoksa artar mı cevab yazarsanız boyamak ıstıyorum hemen dıplerim cıktı sıyah hos durmuyo poff kuaförler fıkır vermıyorlar hıc cevab bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba kuaförünüzün bile dilediğiniz rengi elde edemediğiniz belirtmişsiniz takdir edersiniz ki rengini ve yapısını görmediğim bir saç ile ilgili yorum yapmam oldukça yanlış olur sizi asla yanlış yönlendirmek istemem bu nedenle size boyama işlemini kendinizin yapmasını tavsiye etmem de oldukça yanlış olacaktır. Bence daha profesyonel birinden yardım almalısınız. Saç renginizi beğenip kullanmaya karar verdikten sonra evde kendiniz boyayabilirsiniz. Bence bu durumda verilecek en doğru karar bu olsa gerek çünkü saçlarımıza yapacağımız en büyük kötülük yanlış uygulamalar malesef sıkça boyamak renk değiştirmek saçlarımızı oldukça yıpratıyor. Eski sağlığına kavuşturmak bazen imkansız çoğu zamanda oldukça zor oluyor. Hatta bize pahalıya patlıyor. Eğer bütçeniz için uygun bir tavsiye ise bence muhakkak aynı zamanda renk uzmanlığı olan bir kuaförden yardım almalısınız. İyi günler...

      Sil
  43. meraba be sacimi actim ve bakir tonunda suan turuncu gibi acik kullu kumral istiyorum ne yapmaliyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba bence öncelikle saçlarınızdaki turunculuğu yok etmeniz lazım bunun için en mantıklısı ilk etapta saç renginizi kahve tonlarında boyamak olacaktır. Bence evde boyayarak turuncu bir saçtan açık küllü kumral bir saça geçiş yapmak o kadar da kolay olmayacaktır. Saç yapınızı ve rengini tam olarak bilemediğim için size yardımcı olamıyorum. Kumral hele de küllü kumral saç rengini elde etmek kolay değildir. İstediğiniz rengi ilk boyamada elde edemeyebilirsiniz. Eğer ilk boyamada açık küllü kumral bir saça sahip olmak istiyorsanız bence uzman birinden yardım almalısınız...

      Sil
  44. Sendeki bu fotografı gördükten sonra cesaret geldi gidip boya aldım birazdan saçlarımı boyucam bakalım sonuç ne olacak koleston 8.1 ama naturals değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba umarım sonuç dilediğiniz gibi olur :)))

      Sil
  45. Merhabalar saç renginize bayıldım bende bakır olan saçlarımı bugün bir hata yapip evde kendim actım turuncu oldu resmen ve bazi yerlerde önce bouadigim yerler sari oldu yari sari yari turuncu bu küllü kumral tonlarımda boya alsma girermi yoksa baska tonlarda bir boya önerbilirmisiniz ortaya daha igrenç bi görüntü çıksın istemiyorum bu sarılıklar turuncular kapansın yeter

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba bence saçlarınızı bir müddet böyle kullanın açıcı ile boyama yapmışsınız kısa sürede tekrar boyamak saçınızı yıpratacaktır. Yıkama sonrası saç renginiz iyice oturacaktır. Saçlarınızdaki turuncu görüntüyü ortadan kaldırmak için küllü kumrala boyamanız mantıklı fakat ilk boyamada dilediğiniz rengi elde edebilir misiniz bunu bilemiyorum bu sizin saç yapınıza ve saç renginize göre yorum yapabileceğim bir durum bence en doğrusu uzman birinden yardım almanız en azından bir kez küllü kumral renge boyatın saçınızı yıpratmayın ve riske girmeyin derim ben saç renginiz istediğiniz gibi olunca daha sonraki boyama işlemini gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz :)

      Sil
  46. İyi günler elif hanim saçınız çok guzel olmuş benimde saçın da kahve var ama yarisndan itibaren uçlarda kalmış gibi kullu sarı ya boyamak istiyorum nasıl olur acaba direk boya uygulasam açıcı uygulamadan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba sadece boya ile saçınızın uç kısımlarında sarı hele küllü sarı rengi elde etmek zor hele bir de evde bu uygulamayı yapmak oldukça zor malesef bu konuda size tavsiye edebileceğim açıcı özellikte ki boya kiti LOREAL PARİS OMBRE serisi olabilir bu boya seti ile saçlarınızı açabilirsiniz bu set ile bende boyama yaptım şu an ki saç rengim diplerde küllü açık kumral ile başlıyor çene hizama kadar bu renkle devam ediyor uçlarda ise açık sarı ombre şeklinde bu boya kiti serisi açıcı olarak saçımı en az yıpratan ve en az kuruma yapan açıcı oldu diyebilirim. Ben saçlarımda en açık rengi kullandım. Çünkü küllü açık kumral renk de açık bir tona sahip olduğu için uçlarda daha açık bir renk olmalı diye düşündüm. Bu arada bu uygulamada ve hatta her boya uygulamasında her zaman belirttiğim gibi saçınızın yapısı oldukça önemli ben yapı itibari ile oldukça güçlü saçlara sahip olduğum için daha rahat bir şekilde uygulama yaptım. Çünkü bu tarz uygulamalarda malesef saç yıpranıyor ve kuruyor. Boyama sonrası bakım özellikle saçı nemlendirmek çok önemli eğer evde yapacaksanız bu uygulamayı dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Zor bir uygulama değil ama daha profesyonel bir sonuç elde etmeniz açısından kuaförde boyatmanız sizin için daha uygun olacaktır. Saçlarıma ve kendime güveniyorum. Bu konuda dikkatli ve becerikliyim diyorsanız şimdiden kolay gelsin. Umarım sonuç dilediğiniz gibi olur. Son olarak ombre uygulamaları ile ilgili bloglardan ve videolardan detaylı bir şekilde bilgi alabileceğinizi belirtmek isterim. İyi günler...

      Sil
  47. Elif hanım merhabalar, benim saç diplerim kumral, kulak hızzasından saç uçlarıma kadar yoğun balyajlar bulunmakta. Fakat diplere yakın bazı yerlerde balyaj izleri oluştu ve bu görüntü beni rahatsız etmeye başladı.. Saçımı artık tek renk küllü kumral kullanmak istiyorum. Küllü kumral ve açık küllü kumral boyayı karıştırıp evde saçımı uygulasam platinler yeşil olur mu ve dibimdeki renk açılır mı sizden bilgi almak istedim.. Artık kuaförlerin azizliğine uğramak istemiyorum çünki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Canan Hanım ana saç renginiz nedir dip saç renginizi bilmeden yorum yapmam doğru olmaz küllü kumral saç renginde en çok sorulan ve çok endişe duyulan konu saçın yeşil renge dönmesi ben böyle bir problem yaşamadım. Tabi bu durum saç yapısına ve rengine göre değişiklik gösterebilir. Benim saçımın orjinal rengi siyah ben açık küllü kumral, küllü sarı, koyu küllü sarı gibi renklere boyayarak küllü kumral tonu elde edebiliyorum. Kutu boyalarda ki açıcı oranı yoğun olmadığı için elde etmek istediğiniz rengin 1-2 ton açığını almanızı tavsiye ederim. Fotoğraf da ki saç rengim şu an ki saç rengimden daha açık çünkü o zaman boyama öncesinde saçlarımda röfle vardı. Bu nedenle ilk boyama sonrası sonuç küllü açık kumraldı. Ama daha sonra saçlarım uzadıkça röfleli kısımları kestirdim. Yani artık fotoğraf da ki renkten biraz daha koyu renk de saçlarım özellikle bu açıklamayı yapmak istedim. Fotoğrafın yanılgıya neden olmasını istemem :))) ayrıca ilk boyamada istediğiniz rengi elde edemeyebilirsiniz ben saçlarımı uzun süredir yukarıda bahsettiğim tonlarda boyadığım için saç rengim oturdu ve artık sadece dip boyası yapıyorum. Ve her boyadığım da istediğim tonu rahatça elde edebiliyorum. Ve tabi ki her yıkama sonrası renk daha doğal ve daha iyi duruyor.

      Sil
  48. mrb elif abla saçlrm koy kahve bu renge nsl ulaşrm evde yapark yardmcı olrmusnz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba elde etmek istediğiniz tonun birkaç ton açık renginde boyamalısınız. Mesela önce küllü sarı ile boyayabilirsiniz. Tabi evde boyayacak iseniz ama saç renginizi açmak istediğinizde bence ilk olarak bir uzmandan yardım almalısınız. Böylelikle ilk etap da istediğiniz rengi kolayca ve güvenilir bir şekilde elde edersiniz. Daha sonra kendiniz evde gönül rahatlığı ile boyayabilirsiniz diye düşünüyorum...

      Sil
  49. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  50. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  51. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba öncelikle konu hakkında uzman olmadığımı belirtmek isterim. Eğer saçlarınızda röfle var ise küllü açık kumralı elde etmek daha kolay olacaktır. Resimde gördüğünüz gibi benim saçlarımda koleston açık küllü kumral boya ile boyamadan önce röfleliydi :) Yeşilimsi olması konusunda ben bir sıkıntı yaşamadım. Saçlarımda kızılımsı görüntüye sahip olmaktansa yeşil alt tonlu bir renk beni daha az rahatsız eder. Tabi bu tercih meselesi ve en önemlisi saç yapınıza göre değişkenlik gösteren bir durum. Benim orjinal saç rengim siyah olduğu için kahve,sarı,kumral tonların hiçbirinde yoğun bir şekilde ne kızılımsı nede yeşilimsi bir görüntü oluşmuyor. Ayrıca saçlarım güçlü bir yapıya sahip olduğu için boyayı normal bekleme süresinden 15-20 dk daha fazla bekletiyorum. Böylece istediğim gibi oldukça güzel bir renk tonu elde ediyorum. Bahsettiğim tüm bu uygulamalar benim saç yapıma, saç rengime ve tecrübelerime dayanıyor. Dolayısı ile sizlere yardımcı olmaya çalışırken sürekli bu konudan bahsetmek zorunda kalıyorum. Açıkçası benim elde edeceğim sonucu siz elde edemeyebilirsiniz diye çok dikkatli yorumlar yapma ihtiyacı hissediyorum. Umarım beni anlayışla karşılarsınız. Son olarak eğer evde kendiniz boyayacak iseniz dip boyası içinde tüm saç boyama içinde küllü açık kumral rengin sizin için doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Saçlarınızda röfle olduğu için tüm saçı boyadığınız da ışıltı bir görüntü elde edebilirsiniz. Bu bence daha hoş bir görüntü olacaktır. Yok eğer sadece dip boyasında kullanacaksanız alt kısmı röfleli olan saçlarda dip boya rengi olarak da güzel bir ton olacaktır. Saçlardaki kızılımsı karamel görüntüyü alan bir renk tonu açık küllü kumral ayrıca bu boyalar rahatsız edici derecede bir yeşilimsi görüntüye neden olmuyor. Malum kutu boyaların açma özelliği çok etkili değil çünkü açıcı ( Oksidan ) miktarı pek fazla değil umarım size yardımcı olabilmişimdir. İyi günler dilerim...

      Sil
  52. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  53. Merhaba.Size bi sorum olucak.Saçlarım şuan açıcıyla açıldığı için güneş ışığında turuncumsu gözüküyor.Ve ben kumral,küllü kumral tonlarında doğal açık renk saç istiyorum.Ne çok koyu ne de çok açık sarımsı istiyorum. Saçlarımı 7.1 ve 8.1 karışımı ile boyasam nasıl sonuç elde ederim.? Yaklaşık veya bu tonlarda http://hizliresim.com/mPmLzY resimde ki renk olsun istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  54. Merhaba eğer saçlarınız açık bir tona sahipse ve resimdeki saçları istiyorsanız açık küllü kumral ile boyamanızı tavsiye ederim. İyi günler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçlarım normalde şu şekilde http://hizliresim.com/8gBO0A güneş ışığında http://hizliresim.com/Pq9d36 bu şekilde gözüküyor :) Tam küllü renkler olmasa da o civarlarda kumralda olur en önemlisi doğal açık renk olması.

      Sil
  55. Merhaba bende sizinle aynı durumdayım.artık kuaföre dip boyaya gitmek istemiyorum. Evde dip boyamı kendim yapmak istiyorum. Benimde saçım siyah. Karamelden platine geçişli. Dip rengimi bende 8.1 Yapıcam fakat oksidasyon konusunda kararsızım. Turunculaşmasını istemiyorum. %9 lukmu alsam 12 likmi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Ayşe Hanım ben boyama sonrası turunculaşma sorunu ile karşılaşmadım. Küllü kumral tonda kızılımsı ton elde etmek oldukça zor :))) Oksidan konusuna gelince aşağıdaki bilgilere göre kararı siz vermelisiniz. İyi günler dilerim...

      10 Volüm %3 'lük Oksidan Krem en düşük değere sahip olan Oksidan Krem genelde kuaförler arasında cila diye tabir edilen saç renginin hiç bir şekilde açılmaması ama saç boyasının içindeki pigmentlerin saça transfer olabilmesi için gerekli oksijen değerine sahip bir oksidan kremdir.

      20 Volüm. %6 'lık Oksidan Krem beyaz kapatmalarda ve 1 tona kadar açma işlemlerinde kullanılmaktadır. Eğer saçlarınızı ana saç renginden en fazla 1 ton açacaksanız veya koyulaştıracaksanız sizin için ideal seçim 20 Volüm. %6 'lık oksidan kremdir.

      30 Volüm %9 'luk Oksidan Krem saç boyası ile saçını 2 ve 3 tona kadar açmak isteyen kişilerin tercihi 30 Volüm %9 'luk oksidan krem olmalıdır. Peki, nasıl hesaplayacaksınız. Saçlarını boya katalogunda eğer 5 numara açık kestane rengine sahipse ve siz saçlarınızı 8.1 koyu sarı küllü boyayacaksanız sizin için en uygun seçim 30 luk oksidan kremdir çünkü sizin saçınız ile yapmak istediğiniz saç rengi arasında toplam 3 ton fark vardır.

      40 Volüm % 12 lik Oksidan Krem ile saç açma saçlarını 4 - 4,5 tona kadar açmak için ideal bi rseçimdir. 40 Volüm %12 'lik oksidan krem ekstra açık sarı tonlara ve ya açık renk yansımalara sahip tonlar için ideal bir seçim olacaktır.

      Sil
  56. Merhaba Elif hanım. Saç renginiz çok güzel. Hatta çok çok güzel. Saçlarım 3 ay öncesine kadar sarıydı. Bi an değişiklik olsun diye bakıra boyadım. Berbat oldu.1 ay bekledikten sonra altın karamel yaptım. Onu da sevemedim. En son 1 ay önce kestaneye boyadım. Şuan rengi çok kötü.bayaa aktı. Ara bir renk. Bu renk için tavsiyede bulunursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba eğer saçlarınız açık kahve bir tona sahipse küllü sarı yada açık küllü kumral ile boyamanızı tavsiye ederim. İlk boyamada istediğiniz sonucu elde edemeyebilirsiniz. Bu nedenle sabırlı olmanızı tavsiye ederim :))) İyi günler dilerim...

      Sil
  57. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1507514889470878&set=pb.100006371440600.-2207520000.1438836463.&type=3&theater saçlarım böyle. tam da sizinki gibi olmasını çok istiyorum tutarmı dersiniz lütfen yardım edin :( ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Feyza Hanım aşağıdaki bilgiler doğrultusunda saç renginizi açabilir ve açık küllü kumral renkte saçlara sahip olabilirsiniz....

      Öncelikle daima elde etmek istediğiniz rengin 1 ton açığını almanızı tavsiye ederim. Saçlarınızda benim gibi küllü renkler elde etmek isterseniz eğer boya kutusu üzerinde yer alan numaralardan sonu 1 ile biten ( 7.1 koyu küllü, 8.1 orta küllü, 9.1 ise açık sarı küllü ) renkleri tercih edin. Bu renkleri seçerseniz eğer saçlarınızda turunculaşma olmaz. Küllü kumral saç rengi içinde gri&yeşil bulunduran bir renktir. Saçlarınız da turuncu, bakır ve kızıl yansımalardan hoşlanmıyorsanız bu renk sizin için ideal bir seçim olacaktır.

      Küllü kumral saçlara kavuşmak aslında var olan saç renginiz ile alakalıdır. Saç renginiz koyu renkte ise küllü kumral saç rengine ulaşmak için biraz sabretmeniz gerekecektir. Saç tonu açık olanlar 7.1 ya da 7.01 diye adlandırılan renkleri 9′luk oksidanlarla uygulayabilirler. Oksidan boyanın tonlanmasını sağlar. Genellikle iki farklı oksidan vardır. Biri 6′lık, diğeri ise 9′lukdur. Saç boyasını takım halinde almıyorsanız küllü ve açık renkler elde etmek için 9′luk oksidan satın almalısınız.

      10 Volüm %3 'lük Oksidan Krem en düşük değere sahip olan Oksidan Krem genelde kuaförler arasında cila diye tabir edilen saç renginin hiç bir şekilde açılmaması ama saç boyasının içindeki pigmentlerin saça transfer olabilmesi için gerekli oksijen değerine sahip bir oksidan kremdir.

      20 Volüm. %6 'lık Oksidan Krem beyaz kapatmalarda ve 1 tona kadar açma işlemlerinde kullanılmaktadır. Eğer saçlarınızı ana saç renginden en fazla 1 ton açacaksanız veya koyulaştıracaksanız sizin için ideal seçim 20 Volüm. %6 'lık oksidan kremdir.

      30 Volüm %9 'luk Oksidan Krem saç boyası ile saçını 2 ve 3 tona kadar açmak isteyen kişilerin tercihi 30 Volüm %9 'luk oksidan krem olmalıdır. Peki, nasıl hesaplayacaksınız. Saçlarını boya katalogunda eğer 5 numara açık kestane rengine sahipse ve siz saçlarınızı 8.1 koyu sarı küllü boyayacaksanız sizin için en uygun seçim 30 luk oksidan kremdir çünkü sizin saçınız ile yapmak istediğiniz saç rengi arasında toplam 3 ton fark vardır.

      40 Volüm % 12 lik Oksidan Krem ile saç açma saçlarını 4 - 4,5 tona kadar açmak için ideal bi rseçimdir. 40 Volüm %12 'lik oksidan krem ekstra açık sarı tonlara ve ya açık renk yansımalara sahip tonlar için ideal bir seçim olacaktır.

      Sil
  58. merhaba;
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1507514889470878&set=pb.100006371440600.-2207520000.1438836463.&type=3&theater saçlarım bu renkte. güneste daha açık diyebilirim. sizin saçlarınıza bayıldım. öyle olmasını istiyorum. tutar mı dersiniz yardımcı olun lütfeen :(

    YanıtlaSil
  59. bilginiz için teşekkürler :) saçlarım çok uzun belimide geçti 1 kutu yeter mi acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim Feyza Hanım... Saçlarınız uzun bence 3 kutu boya alın :)))

      Sil
    2. Umarım sonuç dilediğiniz gibi olur Feyza Hanım... İlk boyama sonrası renk dilediğiniz gibi olmayabilir. Küllü kumral saç rengi kuaförlerin bile uygularken zorlandığı bir renktir. Azıcık sabırlı olun ve ilk uygulamada pes etmeyin :)))

      Sil
  60. Merhaba saçlarınızın rengine bayıldım bu linkte saç rengim var http://hizliresim.com/m5prr4 güneş ışığında karamelize sarimsi gibi bi hal alıyo ama ben canlı turuncumsu renk istemiyorum koleston 8.1 denesem bu kumrala sizin gibi olur mu asagi yukari cevaplarsaniz sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba saçlarınızda kızılımsı yansımalar istemiyorsanız ve açık renkte bir kumral istiyorsanız "küllü" ve "açık kumral" renkte bir boya ile boyamalısınız...

      Sil
  61. Sizce bu saç rengine 8.1 uygulasam olur mu sizin gibi ben turuncudan kaçan bi renk istiyorum bu saç gunes isiginda karamelize parliyo bu arada sacinizin rengine bayildim :) http://hizliresim.com/m5prr4

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Eda Hanım malesef fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor. Işık saç renginde büyük değişikliğe neden oluyor. Fotoğrafa bakılırsa saçlarınız zaten turuncu yansıması olmayan açık küllü kumral yada koyu sarı küllü bir renge sahip :))) Doğru karar için saçınızın mevcut rengi ve yapısına göre yorum yapmak gerekir. Bunun içinde saçınızı fotoğraflardan değil gerçekte görmek lazım bu şekilde yorum yağtığım taktirde sizi yanlış yönlendiriyor olabilirim. Fotoğraftaki saç renginize bakılırsa açık küllü kumrala boyamanız mantıklı olacaktır. Umarım yardımcı olabildim. İyi günler dilerim...

      Sil
    2. Ben açık kumralım sariya dönük 8.1ile boyasam çok fark olmayacak galiba 9.1 loreal denesem saçımda yeşillenme olur mu zemini koyu renk degil

      Sil
  62. Size saç konusunda danisabilecegim hesap varmi? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saç konusunda uzman değilim kişisel deneyimlerimi paylaşıyorum. Mail aracılığı ile ulaşmak isterseniz e-mail hesabım --- kadinografi@gmail.com ---

      Sil
  63. Mrb elif hanım saçlarımda fındık kabuğu boya var kumral 7.0 palette aldım ve boyamı evde yapacağım sizce hangi tonda bir renk tutar saçımı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç renginizi ve yapısını görmeden yorum yapmak pek doğru olmaz :) bu sorunun cevabı saç renginizin tonuna bağlı..Eğer saç renginiz koyu tonlardaysa ve evde boyayacaksanız büyük bir ihtimalle kahve tonlarında bir renk ortaya çıkacaktır...

      Sil
  64. merabalar benim gerçek saç rengım açık turuncu 1 hafta once saçımı sarıya boyadık fakat yeşil sarı turuncu karışımı oldu berbat bir renk oldu neyse ben saçlarımı bu sabah yeniden açtım bu sefer bakır rengı gıbı bi renk oldu cok tuhaf ya ben koyu sarı yapmam için ne yapmam gerek 2 gun sonra okulum var cevap inşallah geç gelmez :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçlarınızdaki kızıl yansımayı yok etmek için küllü tonları tercih etmelisiniz. Koyu sarı renkte bir renk elde etmek istiyorsanız ki anladığım kadarı ile sanırım şu anda açık bir saç rengine sahipsiniz bu nedenle küllü çok açık kumral, küllü açık kumral yada küllü kumral tonlarda boyamalısınız. Yok eğer saçınız koyu bir renkte ise küllü sarı rengine boyayabilirsiniz. Yorumlarım saç renginizi ve yapınızı görmeden verdiğiniz bilgiler doğrultusunda olduğu için sorumluluk tamamen size aittir. Umarım istediğiniz saç rengine kavuşursunuz. İyi Günler...

      Sil
  65. merhaba iyi günler ben 18 yaşındayım saçımı bir kaç kez açtırdım felan yaşımın küçük olmasına rağmen deneyimim fazladır saç konusunda kendi saçım kumral ama şu an saçlarım açık kumral hafif bakırlık var gibi geliyor ben doğal belki izlemişsinizdir muhteşem yüzyıldaki kösem yani anastasia nın saçlarının tonlarında bi saç istiyorum ona yakın boya numarası önerebilir misiniz yada doğal olucak bir sarı saçlarım kallın telli güçlü ve fazlasıyla uzun yıpranmıyacağını düşünüyorum

    YanıtlaSil
  66. Merhaba benim sacimda bebek sarısı acaba bende bu renge boyatsam yeserirmi çok beğendim doğal duruyor bence bozmayin bu rengi çok tatli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer açık renkte ise ki bebek sarısı ise açık bir renktir ☺ Bu renk tutacaktır ve güzel duracaktır. Yeşilimsi olmuyor 1-2 yıkama sonrası renk oturuyor ☺

      Sil
    2. Eğer açık renkte ise ki bebek sarısı ise açık bir renktir ☺ Bu renk tutacaktır ve güzel duracaktır. Yeşilimsi olmuyor 1-2 yıkama sonrası renk oturuyor ☺

      Sil
  67. ya kolestondan memnunmusunuz

    YanıtlaSil
  68. Benim sacim kahve tonuyduben kullu acik kumral istedim boya aldigim yerde bununolmayacagini soyleyip ivola11s ardindanda 8.8 acik karel verdiler ben bu rengi hic begenmedim uzerine kullu acik kumral olurmu yardim ederdenizcok sevinirim hoscakalin.

    YanıtlaSil
  69. Acik karamel saci kullu kumral yapabilirmiyim yardim ederseniz sevinirim

    YanıtlaSil