3 Aralık 2013 Salı

Maybelline Up In Smoke Makyaj Kiti ( Buğulu Bakışlar İçin )


Merhaba Sevgili Okurlar, Bugün Maybelline'nin yılbaşı makyajı için çıkarttığı özel koleksiyonu Up In Smoke Makyaj Kiti ile karşınızdayım. Bence Dumanlı Göz Makyajı her zaman modern ve çok moda olan bir makyaj türü eğer sizde benim gibi düşünüyosanız bu post sizin için yazıldı =) Ürünü henüz almadım. Ama test ettim ve yılbaşı yaklaştığı için bu özel ürün hakkındaki fikirlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Ürünü sürekli kozmetik alışverişi yaptığım bir mağazada tesadüfen gördüm. Maybelline satış sorumlusu güzel bayan bu özel ürünü test etmem için bana çok hoş bir makyaj yaptı bu güzel jestin satış yapabilmek için muhteşem bir pazarlama tekniği olduğunu söyleyebilirim =) Yılbaşı için özel üretilen Up In Smoke makyaj kiti düğün makyajında, sevgililer gününde, özel günlerde ve hatta günlük makyajda bile uygulanabilir, çok kullanışlı bir makyaj ürünü. Bu makyaj kiti test makyajı yaptırdığım kozmetik mağazasında 49,90 TL idi. Ürünü almadan önce araştırmak için birkaç mağaza gezmek istedim fakat ürün gezdiğim hiçbir mağazada yoktu. Daha sonra alışverişime devam ederken Gratis'e uğradım. 2013 Aralık Ayı kataloğunu göremedim meğerse ürünler henüz ellerine ulaşmadığı için kataloğu çıkarmamışlar. Gratis'ten sürekli alışveriş yapan biri olduğum için mağaza çalışanı ben sormadan depodan 2013 Aralık ayı kataloğunu getirdi =) kataloğu incelerken Maybelline Up In Smoke makyaj kitini ve fiyatını gördüm. Ürünün ne zaman geleceğini sorduğumda ise geliş tarihinin henüz belli olmadığını söylediler. Maybelline Up In Smoke makyaj kitinin satış fiyatı Gratis'te 39,75 TL olunca bende almak için ürünün gelmesini beklemeye karar verdim. Ve böylece makyaj kitini test makyajı yapılan kozmetik mağazasından almaktan vazgeçtim. Azıcık ayıp oldu ama ne yapayım canım devir ekonomi devri =) değil mi ama ? Bu uzun hikayeden sonra gelelim ürün hakkındaki yorumlara ;


Set içerisinde 4 adet far bulunuyor. 1 adet siyah göz kalemi, 1 adet açık pembe tonda ten rengi ( pink nude )  lip gloss ( likit ruj ) , Naturel pembe renkte bir adet allık ve 1 adet hafif ışıltılı highlighter ( aydınlatıcı ) pudra var. Ha bir de set içerisinde ayna, far aplikatörü, pudra süngeri ve allık fıçası bulunuyor. 


Farların rengi krem-koyu gri-siyah ve ışıltılı siyah, Far bazı sürülmeksizin dahi gün boyu kalıcı oldu far. Aydınlatıcı pudrası içerisinde hafif ışıltılar var ve tende ışıl ışıl parlıyor. Likit rujuna gelecek olursam rengi çok güzel benim en sevdiğim renklerden biri ben nude ten rengi pembe ve açık kahve tonları çok beğenirim bu lip glossta açık ten rengi bir pembe mat ve yoğun değil daha opak ve şeffaf çok kalıcı değil zaten glossların kalıcılığı pek iyi olmuyor.


Ve son olarak siyah göz kalemi tam siyah bir renkte ve kalıcılığı gayet iyi akmıyor ayrıca benim gibi göz makyajı yaparken göz konusunda hassasiyet yaşayan biri için gayet memnun edici bir ürün. Fiyat ve performans açısından değerlendirdiğimde 10 üzerinden 8 alır bu ürün =) Bu arada bu ürün Travel Kit ibaresini hak ediyor. Gerçekten seyahat için ve hatta çanta içi taşımak için ideal bir ürün. Sınırlı sayıda üretilen bu makyaj kitini kaçırmamanız dileğiyle, Şimdiden Mutlu Yıllar..!

7 yorum:

  1. Watsonsta şu sıra 20 küsür lira gibi bir fiyatı var haberin olsun

    YanıtlaSil
  2. Nilü Hanım daha bugün Watsons ve Gratis'teydim her iki mağazada da Maybelline ürünlerinde %35 indirim vardı postum da bahsetmiştim bu ürünün gelmesini bekliyordum indirimi görünce çok sevindim fakat sevincim fazla sürmedi =) çünkü mağaza çalışanları bu üründe indirim olmadığını özellikle belirttiler nedenini sorduğumda ise ürünün kısıtlı sayıda yılbaşına özel üretilmiş yeni bir koleksiyon olduğunu bu sebeple indiriminin olmadığı söylendi yılbaşı indirimi bahanesi ile fazladan o kadar çok kozmetik ürünü aldım ki bu makyaj kitini almayı erteledim tabi bu erteleme de indirimden yararlanamayışımın payı da yok değil =) 20 TL'ye alanlar güle güle kullansınlar bu ürün hem de bu fiyata çoook karlı alışveriş....

    YanıtlaSil
  3. ürünlerin boyutları çok mu küçük öğrenebilir miyim

    YanıtlaSil
  4. Burçin Hanım merhaba ürünün boyutu küçük değil üstelik Gratis'te Sevgililer Gününe özel 3 gün boyunca ( 7-8-9 Şubat tarihlerinde ) indirimli fiyatla 19,50 TL'den satışa sunuldu.

    YanıtlaSil
  5. Ben de 19.50 tlye aldım ve çok memnun kaldım tam ihtiyacım olan bir şeydi

    YanıtlaSil
  6. merhabalarrr, ben bu ürünü meraktan almıştım fakat kullanamıyorum. Satın almak isteyen varsa matmazel.quantum@gmail.com adresinden ulaşabilir...sevgiler:)

    matmazelquantum.blogspot.com

    YanıtlaSil